Hålla varandras händer

Gokväll!
Det var en sen arbetsdag idag. Jag var hemma runt 19.30, som tur är hade mannen maten klar så jag slapp vara hungrig alltför länge=) På menyn idag stod caesarsallad, en favorit som jag skulle kunna äta nästan varje dag. Nu på sommaren passar det extra bra!
I bakgrunden är det "Sommar med Ernst". Ni vet ju säkert vad jag tycker om det=) Massor av idéer och godsaker att bjuda på. Det är ingen sommar utan Ernst!
På lunchen gav jag mig ut på jakt efter en snickarbyxa, eller hängselbyxa om du vill kalla det så. Det viktigare var att den skulle vara hellång och i jeans. Jag fann vad jag sökte, på H&M, provade den först nu när jag kom hem och jag vill nog påstå att det blev en hit. Ska försöka ha på mig den snart så jag kan ta en bild och lägga upp här.
Nu har jag tre lediga dagar innan det är dags för Lilleman att gå tillbaka till förskolan. Så nu ska dessa dagar handla om mysa och hitta på massa roliga saker!
Vi ska hålla varandras händer hela helgen innan det är tillbaka till vardagen igen med stress och allt som hör hösten till.
Jag ska försöka få till en lista som ska göras i augusti, en så kallad to do list. Jag kommer blanda stort och smått och högt och lågt. Jag gillar to do listor och då passar det väl utmärkt för mig att göra en sådan=) Men som sagt, du får hålla ut, den kommer innan helgen är slut.
Snart börjar en riktigt bra film, av en riktigt bra regissör. Det handlar om "inglorius bastards" av Tarantino, låt filmen börja!!!!