Behöver inte skynda

Det är ledig dag idag, det gör att vi inte behöver skynda oss med frukost och påklädnad. Vi kan ta det i vår egen takt. Det är så det ska vara på lediga dagar!
Lilleman är helt besatt av traktorer, så för tillfället sitter han och tittar på youtube med massor av olika traktorer som jobbar. Tänk så lätt allt är idag egentligen?! Jag hade inget sådant här när jag växte upp och mina föräldrar hade det definitivt inte. Men man klarade ju sig. Jag vet att det är vi föräldrar som styr våra barn och jag försöker vara hård med tittande att det inte blir för långa stunder. Annars har man en väldigt bra barnvakt? =) Sedan är det här med just traktorer. Hur kommer det sig att killar gillar det? Jag har inte direkt styrt in honom på det men ändå är det  han gillar. Precis som att flickor gillar att leka med dockor. Nu kanske jag får många arga tankar mot mig. Men på något sätt är det precis som att de föds till att gilla det. Hur ser det ut för dig med barn, vad gillar dem?!
Idag ska jag rida Chanel. Min mamma ska komma ut och passa Lilleman. Jag hoppas inte vädret är alltför illa för jag är väldigt sugen på att ge mig ut i skogen på en galopptur. Jag har Chanel imorgon också så det blir två bra lediga dagar!
Ikväll ska V ha luciafirande på förskolan. På hans avdelning är de så små så man kommer inte ha något luciatåg, däremot ska de sjunga julsånger. Det ska bli väldigt kul att se. Jag ska ta på Lilleman pepparkakskläder så han också får en känsla av jul.
Så här ser min dag ut. Antar att det kommer att fyllas med lite tvätt och städ också, men det är ju ingen nyhet att jag gillar att städa och tvätta när jag är ledig=)