Penslar och färgburkar

Gokväll bloggen! Mannen håller på att natta Lilleman nu så då passar det väl utmärkt att jag uppdaterar här? =)
Det har varit en bra helg trots att jag varit själv hemma med sonen. Vi har haft massor att göra så tiden har sprungit iväg.
Igår på fm var vi uppe hos Chanel och fixade mat och mockade. Efter stallet gick vi till Linda, Patrik och T. Där bjöds det på lammgryta med ris till lunch och givetvis litet gott till kaffet=)
Mannen kom hem runt 15.30 så vi hade hela eftermiddagen att spendera tillsammans!
Idag har det varit fullt upp med förskola och jobb. Precis så som måndagar brukar se ut hos familjen G. Jag har varit och handlat på kvällen så att man slipper spendera en ledig dag med ett sådant tråkigt projekt. Istället blir det till att städa. I min värld något som är terapi och fantastiskt kul att göra. Jag vet, jag är knäpp, men det kanske också beror på att det bor en liten tant i mig..haha..
Veckan har i övrigt inte mycket annat inplanerat. Jag ska ta hand om Chanel två dagar och på fredag är det kanelbullens dag! Då ska här bakas! Förhoppningsvis får man lite fikagäster på eftermiddagen.
Jag hade hoppats på att få klart sonens vimplar men det projektet har stannat av lite. Men nu är det dags att ta tag i penslar och färgburkar för nu ska de små trianglarna målas!